حجتالاسلام حمید برازش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مبلغان در راستای نشر و گسترش آموزه های دینی امسال در ماه مبارک رمضان اعزام شدند.
وی افزود: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی است که انسان باید از خلق و خوی دنیوی خویش که همان خوردن و آشامیدن است تا حد زیادی دست بکشد و به پرورش روح و ضمیر درونی خویش بپردازد، امسال به منظور نشر و گسترش آموزه های دینی 110 مبلغ بومی و غیر بومی به مساجد این شهرستان اعزام می شوند که امیدواریم مردم به نحو شایسته از حضور مبلغان استفاده کنند.
برازش با اشاره به اینکه از این تعداد مبلغ 70 نفر بومی هستند، تصریح کرد: سایر مبلغان از طریق طرح هجرت و دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم به بهبهان اعزام شدند و در حال حاضر 200 مسجد در سطح شهر و روستای بهبهان فعال هستند و در ماه مبارک رمضان نیز این مساجد برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی اجرا می کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بهبهان برگزاری محافل انس با قرآن، دوره های روخوانی، ترتیل، تفسیر و مفاهیم قرآن کریم را از برنامه های مساجد در ماه مبارک رمضان دانست و اضافه کرد: در لیالی قدر آئین احیا نیز در سطح مساجد این شهرستان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی ویژه برای جوانان و نسل نوپاست که ضمیری صاف و زلال دارند که بتوانند از این چشمه معرفت کمال استفاده را بکنند، گفت: از این فرصت که خدواند به همه مسلمانان داده باید به نحو احسن استفاده کنیم و با ذکر و تلاوت قرآن و عمل به قرآن بهره های لازم را ببریم.
برازش از همه هیئت امنای مساجد، شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران خواست همکاری لازم به منظور برگزار کردن هر چه با شکوهتر فعالیتهای فرهنگی و دینی با این مبلغان را داشته باشند، مبلغان نیز با حضور در مساجد در سطح استان به بیان احکام شرعی، معارف اسلامی، اقامه نماز جماعت، ارتباط با جوانان و مشاوره دینی می پردازند.
نظر شما