۱۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۳

دکتر نوروزپور اعلام کرد:

درمان بیماری تنبلی چشم در کودکی انجام شود

درمان بیماری تنبلی چشم در کودکی انجام شود

ساری - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: درمان بیماری تنبلی چشم باید در کودکی انجام شود.

دکتر کیومرث نوروزپور دیلمی  در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر رعایت نکات بهداشت چشم به بیماریهای چشمی در فصل بهار اشاره کرد و اظهار داشت: بیماری‌های چشمی فصل بهار به دلیل بروز علائمی که از خود نشان می‌دهد بیشتر مختص نوجوانان و جوانان است که با دارو کنترل می‌شود.

وی تصریح کرد: افراد مبتلا به این بیماری در بهار در صورت عدم توجه به این حساسیت به قرنیه چشمی آنها آسیب وارد می‌شود که در بزرگسالی درمان دارویی پاسخگو نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، قرمزی، خارش، حساسیت و ریزش اشک را از علائم بیماری‌های چشمی فصل بهار عنوان کرد و گفت: جنبه‌های فامیلی نیز در ابتلای به این بیماری موثر است.

وی با اشاره به بیمارانی که به هر دلیل دچار تک چشمی هستند، بیان داشت: از عینک‌های مخصوص که به این خاطر در بازار وجود دارد و بسیار محکم است استفاده شود که در مواقع سانحه این عینک از آسیب‌دیدگی چشم سالم جلوگیری ‌کند.

نوروزپور دیلمی، خواستار مراقبت بیماران چشمی که عمل قرنیه چشم انجام دادند شد و افزود: پیگیری‌های بعد از عمل قرنیه چشم نیز در درمان این بیماری کمک می‌کند.

این فوق تخصص چشم در مورد بیماری تنبلی چشمی که بیشتر در بین خردسالان شایع است، افزود: درمان این بیماری باید در خردسالی انجام شود و در حال حاضر مراکز بهداشت و بهزیستی‌ها با اجرای معاینه چشم خردسالان که از سه سالگی به این بیماری مبتلاء هستند تشخیص داده و تحت درمان قرار می‌گیرند.

وی مهمترین غذا برای تقویت چشم را میوه و سبزیجات تازه عنوان کرد و افزود: غذاهای کهنه و فریزی ضمن اینکه به سایر نقاط بدن آسیب وارد می‌کند در ایجاد بیماری‌های چشمی نیز موثر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، توصیه‌های ایمنی برای مراقبت از بیماری‌های چشمی را به سمت افراد بالای چهل سال کشاند و افزود: بیماری شایع در افراد بالای چهل سال آب سیاه است که این بیماری در اثر افزایش فشار داخل چشم ایجاد می‌شود که راه تشخیص فشار چشم دستگاهی است که به همین منظور در مراکز درمانی پزشکی وجود دارد.

بیماری آب سیاه عامل کوری در آمریکا

وی با اعلام اینکه بیشترین عامل کوری در آمریکا بیماری آب سیاه است، افزود: این بیماری در ابتدا علائم مشخصی از خود بروز نمی‌دهد و در طولانی مدت با کاهش دید بروز پیدا می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه پنج سال زمان سپری می شود تا عوارض این بیماری بروز پیدا کند، تاکید کرد: بهترین راه تشخیص این بیماری کنترل فشار چشم به در سن چهل سالگی به بالا است.

وی افزود: سابقه فامیلی نیز در بروز بیماری آب سیاه چشم موثر است و فامیلان درجه یک مبتلایان به بیماری آب سیاه نیز باید از نظر ابتلا به این بیماری مورد بررسی قرار گیرند.

نورزپور دیلمی با اشاره به وجود انواع اسباب‌بازی‌های مجهز به نور لیزری تاکید کرد: نور این اسباب‌بازی‌های لیزری برای چشم بسیار خطرناک است و اثر مخرب آن در روی شبکیه ایجاد می‌شود و حتی در طولانی مدت تا کوری در چشم پیش می‌رود.

وی در مورد مضرات فلش‌های دوربین‌های عکاسی نیز تاکید کرد: فلش دوربین‌های عکاسی به چشم کودکان آسیب وارد می‌کند و این اختلال ممکن است در کوتاه مدت بروز ندهد ولی در بلندمدت در کار شبکیه اختلال ایجاد می‌ کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد بیماری آب مروارید بیان کرد: در گذشته ذهنیت برای درمان این بیماری این بود که درمان این بیماری باید زمانی شروع شود که دید بیمار کاملا قطع شده است.

وی افزود: در حال حاضر این نوع درمان مورد تاکید نیست ولی درمان به موقع این بیماری از عوارض بعدی آن می‌کاهد.

وی با انتقاد از برخی مراکز غیر رسمی فروش لنزهای نامریی رنگی بیان داشت: اخیرا در رسانه‌ها تبلیغاتی مبنی بر لنزهای دائمی رنگی مشاهده شد که هیچ پایه علمی ندارد و کاملا غیر استاندارد است.

کد خبر 1377242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha