به گزارش خبرنگار مهر، با گرم شدن هوا مصرف آبهای معدنی نیز افزایش می یابد. به طوریکه عابران پیاده و افرادی که در اغلب روز بیرون از محیطهای سربسته حضور دارند، برای رفع تشنگی لاجرم از آبهای بسته بندی شده استفاده می کنند. از همین رو، میزان تقاضا برای خرید و مصرف این قبیل آبها نیز افزایش می یابد.
گرایش مردم به استفاده از آبهای بسته بندی و توصیه های بهداشتی در رابطه با مصرف آبهای معدنی باعث شده که برخی از این موضوع نهایت سوءاستفاده را برده و تولیداتی غیرسالم در اختیار مصرف کنندگان قرار بگیرد. به طوریکه سال گذشته موضوع نیترات بالای آبهای بسته بندی مورد کنکاش رسانه ها قرار گرفت و در نهایت وزارت بهداشت با ورود به این ماجرا، شرایطی را فراهم آورد که نگرانی مردم و مصرف کنندگان آبهای بسته بندی برطرف شود.
اما در این روزها که هوا به شدت گرم شده است دوباره شنیده می شود که برخی از آبهای بسته بندی از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند و آنچه در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد همان آب لوله کشی است!
دکتر سیامک مره صدق، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با عنوان این مطلب که بارها نظرمان را در رابطه با موضوع استفاده از آبهای تصفیه شده اعلام کرده ایم، به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه سیستمی را که برای تصفیه آب در کشور بکار می گیریم موجب اتلاف منابع می شود.
وی با اشاره به اینکه ایران در منطقه کم آب قرار دارد، افزود: در هیج کجای دنیا به این شکل و روش آب آشامیدنی را تصفیه نمی کنند. باید مصرف آب آشامیدنی و غیرآشامیدنی از دو خط متفاوت تامین شود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به یکی دو مورد تخلف کارخانجات تولید آبهای معدنی در سال گذشته، گفت: تعدادی از این شرکتها از آب لوله کشی استفاده می کردند که استانداردهای لازم را نداشتند.
مره صدق با بیان اینکه وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو در این زمینه خیلی فعال و دقیق بوده است، افزود: آنطور که ما اطلاع داریم هم اکنون در هر یک از کارخانه های تولید آبهای بسته بندی، یک نفر ناظر مقیم از سوی سازمان غذا و دارو در این شرکتها مستقر است و به صورت دقیق بر نحوه کیفیت و بسته بندی آبها نظارت مداوم دارد.
این عضو کمیسون بهداشت و درمان در ارتباط با تخلفات جدید شرکتهای آبهای معدنی، اظهارداشت: حداقل در یک ماه گذشته هیچ گزارشی از تخلف در این زمینه به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نرسیده است.
نظر شما