به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری پیش از ظهر دوشنبه در نشست مشترک با مدیران فرهنگی استان و کارشناسان قرآنی، ترویج فرهنگ قرآنی را یک نهضت خواند.
وی گفت: در چند سال اخیر با حرکت کاروان نور در شهرهای استان و در شبهای ماه مبارک رمضان، تجربه ی خوبی کسب کردیم.
وی افزود: با توجه به حجم گسترده و تهاجم فرهنگی، ضمن استفاده از شیوه های گذشته، مخاطبان زیادی را در این محافل داریم.
منتظری خطاب به مدیران استان گفت: تجربه ها و همکاری های شما، ما را بر این داشت تا این برنامه را در ماه مبارک رمضان امسال نیز ادامه دهیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان همچنین، خواستار استفاده شایسته از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان شد.
در ادامه جلسه، حاضران به طرح پیشنهاد پرداختند و بنا شد کاروان نور از 16 ماه مبارک رمضان در شهرهای استان، متفاوت تر از سالهای گذشته محافل نورانی و قرآنی خود را برگزار کند.
نظر شما