به گزارش خبرنگار مهر، رستم دهقان شامگاه دوشنبه در آیین بزرگداشت روز خبرنگار مازندران در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری افزود: خبرنگاران از اقشار بسیار محروم جامعه هستند که در تمام صحنه ها برای انعکاس حقایق و آگاهی بخشی افکار عمومی تلاش می کنند.
وی اظهار داشت: مطبوعات محلی در استان با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند که نیازمند توجه بیشتر مسئولان استانی دارند.
رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران با اشاره به اینکه نبود امکانات مناسب فنی، تجهیزاتی و نرم افزاری همچنان در مطبوعات مازندران مشهود است، تصریح کرد: متاسفانه رسانه های مازندران هر روز با مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می کنند.
دهقان با بیان اینکه یارانه کاغذ مطبوعات مازندران در سال گذشته کمتر از سال قبل آن بوده است، یادآور شد: یارانه کاغذ پرداختی وزارت ارشاد از کاهش 100 درصدی نسبت به سال قبل آن برخوردار بوده است.
وی با اعلام اینکه خبرنگاران مازندران امنیت شغلی ندارند و هنوز نداشتن مسکن مشکل عدیده آنان است افزود: بانکها باید در اعطای تسهیلات به مطبوعات باید جدیت کنند.
دهقان در پایان از راه اندازی دفتر مطالعات و آموزش رسانه ها با همکاری دانشگاه پیام نور استان خبر داد.
حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه خبرنگاران هرهنگام به دنبال رفع حلقه های مفقوده جامعه هستند اظهار داشت: خبرنگاران در ردیف نخبگان جامعه بوده که باید ارج نهاده شوند.
وی با بیان اینکه جایگاه خبرنگاری و اصحاب رسانه نیازمند مدیریت صحیح و مناسب با متد مشخص و صحیح است افزود: رسانه ها متعلق به فرهنگ و جامعه هر کشور بوده و بسیار ارزشمند هستند.
ابراهیمی همچنین رسانه های مازندران همسوی با نظام هستند افزود: جایگاه اهل قلم بسیار رفیع است.
نظر شما