پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۴

مدیرکل ارشاد کرمان:

ارتقاء خبرگزاری مهر در کرمان موجب افتخار کرمانیان است

ارتقاء خبرگزاری مهر در کرمان موجب افتخار کرمانیان است

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر در این استان ارتقاء خبرگزاری مهر در کرمان را موجب افتخار کرمانیان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد سعیدی صبح سه شنبه در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر در کرمان با اشاره به موفقیتها و ارتقاء خبرگزاری مهر در استان کرمان این امر را موجب افتخار مردم کرمان دانست.

وی در ادامه بر اطلاع رسانی شفاف و در راستای حفظ ارزشها و مبانی دینی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: امیدواریم خبرگزاری مهر همچون گذشته بتواند بیشتر در عرصه اطلاع رسانی و برپایه ارزشهای دینی و ارزشی نظام ولایی حرکت کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ادامه داد: انتقاد یکی از اصول اصلی کار خبر است که باید در این امر شاخصهایی نیز رعایت شود تا در راستای پیشرفت جامعه تاثیر گذار باشد.

سعیدی ادامه داد: راه اصلاح جامعه از مسیر نقد منصفانه می گذرد و باید منتقد راهکارها و همچنین اقدامات صورت گرفته دستگاهها را نیز ببیند.

وی گفت: نقد یک سویه موجب نا امیدی جامعه می شود و به همین دلیل باید نقاط مثبت نیز به صورت جدی مطرح شود.

وی نقد را موجب بالندگی جامعه دانست و گفت: امیدواریم با حمایتهای لازم در آینده نزدیک خبرگزاری مهر در استان کرمان روند رو به رشد خود را بیش از پیش ادامه دهد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان در این بازدید از خبرنگاران خبرگزاری مهر در استان کرمان تجلیل و قدر دانی کرد.
 

کد خبر 1379049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha