مهندس زهرا شهیدیان - عضو هیئت علمی پژوهشکده صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی و مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره توضیح داد: کاتالیست کروی گاما آلومینا پایه بسیاری از کاتالیست های صنایع پالایش، پتروشیمی و گاز است که هم به عنوان کاتالیست و هم به عنوان جاذب به کار برده می شود.
وی به اجرای پروژه ای در این زمینه در این پژوهشکده اشاره کرد و اظهار داشت: در این پروژه موفق به تولید کاتالیست کروی بر پایه آلومینا در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ (نیمه صنعتی) شدیم که به ثبت نیز رسیده است.
شهیدیان با اشاره به جزئیات این پروژه خاطرنشان کرد: در این پروژه کاتالیست بر پایه آلومینا تولید شد که بر این اساس کاتالیست HDS نیز عرضه شد که در واحدهای یونیفاینر (واحد تصفیه) کاربرد دارد.
مجری طرح بالا بودن مقاومت مکانیکی را از مزایای این نوع کاتالیست نام برد و یادآور شد: این نوع پایه کاتالیست مدت 50 سال است که در کشورهای تولید کننده کاتالیست تولید می شود و در این پروژه موفق به دستیابی به دانش فنی کاتالیست کروی بر پایه آلومینا شدیم.
عضو هیئت علمی پژوهشکده صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی ادامه داد: با توجه به اعمال تحریم علیه کشور و مشکلات موجود در زمینه ورود این نوع کاتالیست ها به کشور، با استفاده از نتایج این تحقیقات می توان نیازهای داخل را برطرف کرد.
نظر شما