رستم کلهر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دهکده ورزشهای سه گانه با تدبیر مسئولان در شهر جدید هشتگرد راه اندازی می شود و این امر آثار مطلوب ورزشی به همراه دارد.
وی ادامه داد: در این خصوص، جلسه ای با حضور سردار صبور رئیس فدراسیون ورزشهای سه گانه ، معاونت توسعه ورزش اداره کل تربیت بدنی استان البرز و آقای عبیدی مدیر اماکن اداره کل برگزار شده است.
این مسئول عنوان کرد: آقایان رضا خانی رئیس هیئت ورزشهای سه گانه استان، عظیم زاده شهردار و عابدینی رئیس تربیت بدنی شهر جدید هشتگرد نیز در این جلسه حضور داشته اند.
کلهر گفت: در این جلسه طرح تاسیس یکی از پایگاههای قهرمانی مصوب شده در وزارت ورزش و جوانان جهت استعدادیابی، آموزش وبرگزاری مسابقات و اردوها ی داخلی و برون مرزی و همچنین استفاده عموم مردم و سایر ورزش ها به طور دقیق کارشناسی شد.
چند زمین پیشنهادی شهرداری بررسی می شود
وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد چند زمین پیشنهادی شهرداری که از نظر مساحت مناسب ورزشهای سه گانه باشد ، توسط شهرداری و تربیت بدنی مورد بررسی قرار گیرد.
این مسئول افزود: همچنین مقرر شد ظرف مدت 10 روز به فدراسیون اعلام شود تا فدراسیون با توجه به مساحت زمین طرح و برنامه خود را جهت مطرح کردن در شورای شهرجدید ارائه کند.
معاون توسعه ورزش اداره کل تربیت بدنی استان البرز یادآور شد: در انتها مسئولان از چند زمین پیشنهادی بازدید به عمل آوردند.
نظر شما