پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۵۵

تفویض اختیار صدور گواهینامه موقت دانشگاه علمی کاربردی به 2 استان

تفویض اختیار صدور گواهینامه موقت دانشگاه علمی کاربردی به 2 استان

تفویض اختیار بررسی پرونده و صدور گواهینامه موقت دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی به دو استان دیگر واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای سیاستهای اداره کل دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رابطه با تفویض اختیار بررسی پرونده و صدور گواهینامه موقت و به دنبال درخواست واحدهای استانی فارس و اردبیل صدور گواهینامه موقت دانش آموختگان به این استانها تفویض شد.

تاکنون به 10 واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی تفویض اختیار صورت گرفته است و با توجه به درخواست واحدهای استانی یزد، سیستان و بلوچستان، مرکزی، بوشهر و مازندران در آینده نزدیک صدور گواهینامه موقت به این واحدهای استانی تفویض اختیار خواهد شد.

با تفویض اختیار بررسی پرونده و صدور گواهینامه موقت به واحدهای استانی، زمان صدور گواهینامه موقت از هشت هفته به یک هفته تقلیل پیدا کرده است.
کد خبر 1379452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha