پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۳۲

حمایت صندوق رفاه نظام پزشکی از بیماران صعب‌العلاج جامعه پزشکی

حمایت صندوق رفاه نظام پزشکی از بیماران صعب‌العلاج جامعه پزشکی

مدیر عامل صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی گفت: از ابتدای سال جاری بیماران صعب‌العلاج عضو جامعه پزشکی که تحت پوشش بیمه نظام آسایش قرار دارند، در تامین بخشی از هزینه‌های دارویی و درمانی خود از حمایت این صندوق برخودار خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا نوروزی افزود: با توجه به اینکه برخی از اعضای جامعه پزشکی از پوشش بیمه‌های پایه برخوردار نیستند در مواجهه با تعدادی از بیماریها به ویژه بیماریهای صعب‌العلاج مانند سرطانها، ام‌ اس و سایر بیماریهای مزمن، قادر به پرداخت کلیه هزینه‌های درمانی نیستند.

وی گفت: به همین علت، صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی از ابتدای سال جاری بخش قابل توجهی از هزینه‌های دارویی و درمانی این بیماران که تحت پوشش بیمه نظام آسایش صندوق تعاون و رفاه هستند را پرداخت می‌کند.
 
نوروزی همچنین از تلاش این صندوق برای حذف سقف زمانی بیمه مسؤولیت مدنی جامعه پزشکی خبر داد و اظهار کرد: یکی از مشکلات بیمه‌های مسئولیت جامعه پزشکی وجود سقف 4 ساله زمانی برای پوشش بیمه ‌شدگان است که در حال حاضر با مذاکرات صورت گرفته توسط صندوق رفاه و تعاون با برخی از بیمه‌ها این سقف از 4 سال به 10 سال افزایش یافته و تلاش می‌کنیم که به زودی شاهد حذف کامل سقف زمانی تعهدات بیمه‌ای مسئولیت کاری جامعه پزشکی باشیم.
 
مدیر عامل صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی همچنین از پیگیری به روز شدن تعهدات بیمه‌ای مسئولیت پزشکان و پرداخت این تعهدات به صورت یوم‌الادا از سوی بیمه ‌گذاران توسط این صندوق خبر داد.
 
تاسیس شرکت سرمایه‌گذاری، فعالیت در زمینه مسکن و ساخت مراکز فرهنگی و آموزشی، ارایه خدمات تفریحی و گردشگری و... از دیگر اقدامات در دست اجرای صندوق رفاه و تعاون عنوان شد که از سوی صندوق تعاون و رفاه سازمان و به منظور جلب حمایت و مشارکت بیش از پیش جامعه پزشکی در حال پیگیری و اجرا است.
کد خبر 1379467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha