کاظم فرهمند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مشکلات تعاونی های شهرستان های محروم و مساعدت و اختصاص تسهیلات قرض الحسنه به این تعاونی ها باید مورد توجه جدی مسئولان ذیربط باشد.
وی بیان داشت: توجه خاص و اعطای تسهیلات قرض الحسنه به تعاونی های فراگیر نیز که در شهرستانها شروع به فعالیت کرده از جمله مسائلی است که با توجه به نوپا بودن این تعاونی ها یک ضرورت است.
فرهمند بیان داشت: این تعاونی ها دارای اعضای بسیار و علاقمند است که حمایت و هدایت آنها به سمت طرحهای اشتغالزا می تواند بسیاری از مشکلات مربوط به اشتغال را کاهش دهد.
نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مهریز در مجلس یادآور شد: یکی دیگر از مسائلی که باید در بحث تعاونی ها مورد توجه باشد، موضوع حمایت از تعاونی های مصرف فرهنگیان است که بیشتر آنها با مشکلات مادی مواجه هستند و اعطای تسهیلات بلاعوض و قرض الحسنه به این تعاونی ها می تواند مشکلات آنها را کاهش دهد.
فرهمند افزود: این مسائل با مسئولان مربوطه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته و قولهایی برای پیگیری مشکلات تعاونی ها داده شده است.
نظر شما