به گزارش خبرگزاري مهر در اين مراسم دكتر باقر لاريجاني معاون پژوهشي دانشگاه ضمن ارائه گزارشي از توانمنديها و فعاليت هاي علمي و پژوهشي در سالهاي اخير گفت : اصولا در سطح جهاني عملكرد هر نظام پژوهشي را بر اساس مولفه اصلي ، حاكميت و رهبري ، توليد دانش ، استفاده از دانش موجود و بسيج منابع مالي و توانمند سازي پژوهشگران مورد سنجش قرار مي دهند .
دكتر لاريجاني افزود : بر اساس ارزيابي هاي صورت گرفته دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 81 مقام نخست پژوهش را در ميان دانشگاههاي علوم پزشكي كشور كسب كرده و در سال جاري نيز شاهد رشد چشمگير دانشگاه در حيطه پژوهش بوده و بر اساس امتيازات به دست آمده دانشگاه علوم پزشكي تهران در بخش اجراي برنامه هاي راهبردي پژوهش ، اولويت بندي تحقيقات و فعاليت كميته خلاق در سال 81 با كسب امتياز 53 و رتبه هفتم و در سال 82 كسب امتياز 5/68 و رتبه چهارم ، در بخش طرح هاي تحقيقاتي انتشار در مجلات علمي و كنگره و ... در سال 81 با كسب امتياز 1309 و رتبه نخست و در سال 82 امتياز 10605 و رتبه نخست ، در بخش توانمند سازي پژوهشگران در سال 81 امتياز 434 و رتبه سوم و در سال 82 امتياز 620 و رتبه نخست را كسب كرده است .
همچنين در ادامه اين مراسم دكتر ظفرقندي رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت : از آنجا كه دانشگاه تهران نماد آموزش عالي كشور است ، پژوهش محوري و رفع نيازهاي آموزشي و پژوهشي كشور بايد جدي گرفته شود .
نظر شما