جواد آرین منش در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر اظهار داشت: زیر پا گذاشتن شایسته سالاری، استفاده از افراد بی تجربه و ناکار آمد تنها به این دلیل که از حزب و گروه ما هستند، نادیده گرفتن ضعف های مدیران خودی، حمایت بی دلیل از مسئولان ضعیف از نتایج مهم نگاه قبیله ای به عرصه مدیریتی کشور است.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: نگاه قبیله ای به مسائل سیاسی کشور حق را در نگاه افراد باطل جلوه داده و باطل را حق جلوه می دهد و اقدامات جناح خود را مطلوب جلوه داده و اقدامات جناح مقابل را سیاه نمایی می کند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه در سالهای بعد از انقلاب قدرت میان احزاب اصولگرا و اصلاح طلب جابه جا شده که هر یک دارای نقاط ضعف و قوتی بوده اند تصریح کرد: جناح های سیاسی همواره با کسب قدرت نقاط ضعف جناح رقیب را بزرگ نمایی و سیاه نمایی کرده و نقاط مثبت را به جریان خود نسبت داده یا نادیده می گیرند.
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در دیدار کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری گفت: رئیس جمهور در این جلسه گزارشی مفصل از اقدامات مثبت دولت ارائه داد و حتی به یک کاستی یا ضعف نیز اشاره نکرد که این امر موجب فرمایشات رهبری مبنی بر لزوم توجه به نقاط مثبت و منفی در کنار یکدیگر شد.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز از نگاه قبیله ای به سیاست در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: اصولگرایان باید با پرهیز از نگاه قبیله ای کاستی های موجود را ببینند و از فرصت باقی مانده برای رفع این کاستی ها استفاده کنند تا مردم با اعتماد به واقعیت نگری آنها، مجددا اصولگرایان را انتخاب کنند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولین نظام رفتارقبیله ای در میدان سیاست و اقتصاد را یکی از نقاط ضعف کشور برشمردند و فرمودند: در رفتار قبیله ای، تأیید یا تخطئه اقدامات افراد، براساس ماهیت عمل آنها انجام نمی شود بلکه انتقاد و یا تعریف از افراد به نحوه وابستگی آنها به قبیله مورد نظر مرتبط است.
نظر شما