لطفعلی پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: حدود یک ما از اجرای طرح نظارت بر سلامت باشگاه های ورزشی میگذرد. در این مدت607 باشگاه ورزشی طی دو مرحله مورد بازرسی قرار گرفتهاند.
وی در تشریح بازرسیهای انجام شده از باشگاههای ورزشی و محل آنها خاطرنشان کرد: عمده بازرسیها در استان تهران انجام شده است. ماموران طرح نظارت بر سلامت باشگاهها در بازرسی اولیه این استان از 448 باشگاه و در مرحله دوم بازرسی از 64 باشگاه سرکشی کرده و شرایط آنها را مورد ارزیابی قرار دادند.
دبیرکل نادو خاطرنشان کرد که بازرسیهای انجام شده در استان تهران در برگیرنده تمام بخشهای شهریار، ورامین، رودهن و دماوند بوده است.
پورکاظمی در مورد بازرسیهای انجام شده در دیگر استانها گفت: در استان البرز نیز 63 مورد بازرسی در مرحله نخست انجام شد. در مرحله دوم بازرسیهای این استان نیز 20 باشگاه مورد بازرسی و ارزیابی قرار گرفتند. تاکنون در هر یک از استانهای خراسان رضوی، قم و آذربایجان غربی نیز 4 مورد بازرسی انجام شده است.
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به نتایج به دست آمده از مجموع 607 بازرسی انجام شده از باشگاههای ورزشی طی حدود یک ماه گذشته اشاره کرد و اظهارداشت: به غیر از 2 حکمی که در همان هفته نخست اجرای طرح نظارت بر سلامت باشگاهها و به دلیل استفاده از داروهای نیروزا و مکمل های غیرمجاز صادر شده است، مورد جدید دیگری برای پلمپ نداشتهایم.
وی افزود: البته تاکنون 25 باشگاه در تهران و استانهای مورد بازرسی قرار گرفته در مورد استفاده از مواد نیروزا و مکملهای غیرمجاز با اخطار جدی ماموران طرح نظارت بر سلامت باشگاهها مواجه شدهاند.
پورکاظمی در پاسخ به این سوال که "مسئولیت پلمپ باشگاهها بر عهده چه نهادی است؟"، خاطرنشان کرد: کمیسیون ماده پنج وزارت ورزش و جوانان مسئولیت پلمپ باشگاهها را بر عهده دارد. بهمن نیکخو دبیر این کمیسیون است. بنابراین در مورد احکام صادره اگر اعتراضی وجود داشت، فرد شاکی میتواند با مدارک کامل به این کمیسیون و آقای نیکخو مراجعه کند.
دبیر کل نادو ایران در پایان یادآور شد که طرح نظارت بر سلامت باشگاهها با همکاری مشترک کمیسیون ماده پنج وزارت ورزش و جوانان، حراست این وزارتخانه و نادو ایران انجام میشود که حداقل تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
نظر شما