پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۳۰

فقدان مرکز مشاوره در300 موسسه/

بازنگری آئین‌نامه تشکیل مراکز مشاوره دانشجویی/ مرکز مشاوره در غیرانتفاعیها

بازنگری آئین‌نامه تشکیل مراکز مشاوره دانشجویی/ مرکز مشاوره در غیرانتفاعیها

رئیس دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم از آغاز فرآیند بازنگری آئین‌نامه تشکیل مراکز مشاوره دانشجویی خبر داد و گفت: این بازنگری صورت می‌گیرد تا تشکیل مراکز مشاوره در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی نیز در این آئین‌نامه دیده شود.

حمید یعقوبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب، تمرکز بر راه‌اندازی و فعالسازی مراکز مشاوره در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی را از برنامه های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: بیش از 300 موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در کشور داریم که معدودی از آنها دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: هم وزارت علوم کمک می‌کند و هم موسسات غیردولتی غیرانتفاعی همت بیشتری به خرج دهند تا مراکز مشاوره در این موسسات راه‌اندازی شود. سیاست جدید وزارت علوم این است که موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی را برای راه‌اندازی مراکز مشاوره مورد حمایت نرم‌افزاری و تا حدودی مورد حمایت سخت‌افزاری قرار دهد.

رئیس دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم درباره شیوه‌های اجرایی تشکیل مراکز مشاوره در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی به مهر گفت: درباره شیوه‌های اجرایی ایجاد مراکز مشاوره در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم و در مقطع کنونی در حال تبئین ضرورت آن هستیم.

یعقوبی در تشریح یکی از سناریوهایی که برای ایجاد و فعالسازی مراکز مشاوره در دانشگاه‌های غیرانتفاعی قابل بررسی است، گفت: می‌توان سرانه مشاوره دانشجویی برای دانشجویان شاغل به تحصیل در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی تعیین کرد یعنی این موسسات مبلغی از شهریه دانشجویان را به امر مشاوره اختصاص دهند. دانشگاه دولتی مادر در هر استان نیز مسئول نظارت بر عملکرد موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در زمینه تشکیل مراکز مشاوره دانشجویی شود.

کد خبر 1379826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha