پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۵۷

پارک خطی آسایش در بجنورد تجهیز می شود

پارک خطی آسایش در بجنورد تجهیز می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: سرپرست شهرداری بجنورد گفت: پارک خطی آسایش با وسعت چهار هزار متر مربع در این شهر تجهیز می شود.

کیوان دژهوت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کار احداث این پارک تا کنون یک میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه داشته که تماما از بودجه شهرداری منطقه دو تامین اعتبار شده است.

وی تصریح کرد: طرح اولیه احداث پارک خطی آسایش با هدف کنترل سیلابها و روان آبهای شهری و نیز بهبود وضعیت مسیلها از شرکت آب منطقه ای به شهرداری ارائه شد.

دژهوت گفت: شهرداری با هدف ارتقای سطح کیفی محیطهای شهری، بهبود سیمای منظر و نیز ارتقای سطح سرانه فضای سبز شهری اقدام به احداث و تجهیز پارک خطی کرده است.

وی اظهار داشت: هم اکنون نیز کار احداث پارک آسایش که در حد فاصل قیام و پل منطقه واقع شده است ، 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

دژهوت سرانه فضای سبز شهری را  5.68 متر مربع عنوان کرد و اذعان داشت: قریب به 119 هکتار فضای سبزشهر بجنورد شامل پارکهای ملی و محلی و نیز بلوارهای سطح شهر است.

سرپرست شهرداری بجنورد از اختصاص مبلغ دو میلیارد ریال از محل درآمدهای حاصل شهرداری برای عمران مناطق خبر داد.

کد خبر 1380012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha