پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۲

ساخت سریال تاریخی هزینه‌بر اما لذت‌بخش است

ساخت سریال تاریخی هزینه‌بر اما لذت‌بخش است

تهیه کننده این سریال با اشاره به اینکه، ساخت سریالهای تاریخی مذهبی و قرآنی هزینه‌بر اما لذت‌بخش است گفت: عوامل گروه باید سعه‌صدر بسیاری در این نوع فیلم‌ها داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین شریفی تهیه‌کننده و یکی از بازیگران سریال حجربن عدی در نشست نقد و بررسی این سریال که سه شنبه شب 18 مرداد در غرفه معاونت سیمای نمایشگاه قرآن‌کریم برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: ساخت سریال‌های مذهبی با توجه به تعدد لوکیشن و دکور بسیار سخت و هزینه ‌بر است و گاه حتی برای ساخت این سریال عوامل دکور و پشت صحنه تا 24 ساعت کار می‌کردند.

وی با بیان این که بطور قطع در ساخت این سریال کمک مولا علی(ع) نقش مهمی داشت، افزود: با توجه به اینکه برخی صحنه‌ها در بیابان ضبط می‎شد و گاه طوفان می‌آمد و تمام دکور را برهم می‌زد، اما با توجه به اینکه عوامل گروه یک‌دست بودند، سختی کار احساس نمی‌شد.

به گفته شریفی، شهرک سینمایی، اطراف جاده ساوه و نیزارهای ورامین از جمله لوکشین‌های ساخت سریال حجربن عدی بود.

این تهیه‌کننده درباره میزان بودجه این سریال گفت: بودجه این سریال در همان موقع نیز بسیار اندک بود و کل این سریال با بودجه 370 میلیون تومانی و طی چهارماه ساخته شد.

تهیه کننده فیلم اشک سرما با بیان اینکه کار سخت را دوست دارم، گفت: با وجود همه مشکلات کار سخت را دوست دارم و هم اکنون نیز علاقمند به ساخت سریال تاریخی مذهبی دیگر هستم.

کد خبر 1380081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha