پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۲۳

داودی:

پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر در بروجرد کشف و ضبط شد

پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر در بروجرد کشف و ضبط شد

بروجرد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه بروجرد گفت: طی چهار ماه گذشته بیش از پنج کیلوگرم مواد مخدر در این شهرستان کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن داودی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر در این رابطه اظهار داشت: طی دو مرحله اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی در پاکسازی نقاط آلوده شهر بروجرد پنج کیلو و 444 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

وی افزود: طی اجرای مرحله اول این طرح دو کیلو و 386 کیلوگرم و طی مرحله دوم سه کیلو و 58 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه بروجرد با بیان اینکه در این راستا181 نفر نیز دستگیر شده اند، تصریح کرد: بررسیها نشان می دهد که گرایش بیشتر مصرف کنندگان به سمت مواد مخدر صنعتی است و خانواده ها باید مراقب باشند که فرزندان آنها به این مواد آلوده نشوند.

داودی با تاکید بر اینکه باید مناطق پرخطر و آلوده به مواد مخدر در این شهرستان شناسایی شوند، تصریح کرد: باید این مناطق از سوی نیروی انتظامی برای افراد ناامن شود.

وی گفت: همچنین باید مانور و عملیاتهایی در سطح شهرستان انجام شود تا مردم شاهد برخوردهای قانونی با این افراد باشند.

کد خبر 1380675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha