پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۰۳

دومین دوره آموزش فیلمسازی در آران و بیدگل برگزار شد

آران و بیدگل - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل گفت: دومین دوره کلاسهای آموزش فیلمسازی باحضور صد هنر جو در محل تالار اندیشه این اداره برگزار شد.

میثم نمکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت آموزش فیلم‌سازی به جوانان و نوجوانان افزود: دومین دوره کلاسهای آموزش فیلمسازی باحضور یکصد هنر جو در محل تالار اندیشه این اداره برگزار شد.

وی ادامه داد: این دوره با هدف تقویت بنیه علمی هنرجویان و علاقمندان به هنر فیلمسازی در عصر فیلم و نمایش در راستای غنی سازی اوقات فراغت تابستانه و با حضور مدرسان و فارغ التحصیلان رشته یاد شده در حال برگزاری است و جوانان آران و بیدگلی استقبال مناسبی از این دوره به عمل آورده‌اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل با بیان اینکه واحد سینمایی اداره در سال‌های گذشته فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داده است، اضافه کرد: کلاسهای یاد شده به همت واحد سینمایی اداره و در دو بخش خواهران و برادران و در رشته های فیلمنامه نویسی، بازیگری و کارگردانی تشکیل شده و شرکت برای عموم هنرجویان آزاد می باشد.

وی گفت: مسئولان باید با حمایت از برنامه‌های سینمایی باعث افزایش گرایش جوانان و نوجوانان به برنامه‌های مختلف فیلمنامه‌نویسی، کارگردانی و بازیگری شوند.

کد خبر 1380820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha