به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام ظهر پنجشنبه این سازمان، پس از روزهای گرم و طاقت فرسای مرداد ماه و اوایل ماه مبارک رمضان که حداکثر دمای هوا دربرخی نقاط استان به 45 درجه سانتی گراد بالای صفر رسیده بود، در هفته جاری ورود یک سامانه ناپایدار به استان و کاهش قابل ملاحظه دما و بارش های نوید بخش شادمانی مردم را بدنیال داشت.
پیرو اخطاریه شماره 2021 مورخه 16 مراداماه مبنی بر بارندگی، رعد وبرق، کاهش دما و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، طی 72 ساعت گذشته هم استانی های عزیز هوای بهاری و بارندگی های خوبی را شاهد بودند.
در این مدت میزان نزولات جوی در ایستگاه فرودگاهی گرگان 26.6، هاشم آباد 39.8، گنبد کاوس 52.8 ، بندرترکمن 14.1، علی آباد 10.5، بندرگز 59.4، کلاله 15، اینچه برون 19.5، مراوه تپه 45.4 میلی متر گزارش شده است.
بیشترین بارندگی در روستای نارلی آجی سو از توابع مراوه تپه به میزان 122 میلی متر گزارش شده است.
بارندگیهای فوق درگرگان و گنبد و کردکوی، آبگرفتگی معابر را بدنیال داشته است و درتوابع مراوه تپه نیز باعث بروز سیلاب شده است.
براساس اعلام اداره کل راه و ترابری استان بروز سیلاب درتوابع مراوه تپه باعث بروز خساراتی شده است از جمله 45 کیلومتر از راههای روستایی تا 40 درصد تخریب شده است و به 15 دهنه پل نیز خساراتی وارد آمده است.
همچنین یک پل در حوزه گنبد تخریب شده است و در مجموع میزان خسارات3.5 میلیارد تومان برآورد شده است.
نظر شما