به گزارش خبرگزاری مهر، قهرمان رشید در اولین جلسه انجمن آثار و مفاخر استان اظهارداشت: این امر در خراسان جنوبی که دارای سوابق دینی، فرهنگی و دانشگاهی فراوانی است یک اصل انکار ناپذیر و ضروری به شمار می رود.
وی بزرگداشت مفاخر را برای آینده پژوهی مناسب دانست و یادآور شد: با این کار می توان با تکیه بر تجربیات گذشته برای آینده برنامه ریزی های لازم را به انجام رساند.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: این امر مهم علاوه بر اینکه موجب تقویت همبستگی ملی و اتحاد و انسجام اجتماعی خواهد شد می تواند تقویت غرور ملی و هویت اجتماعی را در پی داشته باشد.
رشید با بیان اینکه بزرگداشت مفاخر استان دارای آثار و برکات بسیار مطلوبی است، گفت: مسئولان امر می بایست در این زمینه به گونه ای برنامه ریزی کنند تا از افراط و تفریط جلوگیری شود و افرادی که تاکنون تجلیل نشده اند مورد تقدیر و تجلیل قرار گیرند.
وی بیان کرد: انجمن مفاخر کشور اعتباراتی را در این زمینه در نظر گرفته است و از مجموعه اعتبارات و ظرفیت های استان نیز در این زمینه استفاده خواهد شد.
نظر شما