پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۳۸

بدون تلاش برای توقف آن؛

غربی ها به ابراز نگرانی از شهرک سازی صهیونیستها بسنده کردند

غربی ها به ابراز نگرانی از شهرک سازی صهیونیستها بسنده کردند

آمریکا و اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی از تصمیم رژیم صهیونیستی برای احداث هزار و 600 واحد مسکونی جدید در قدس اشغالی، این اقدامات را تضعیف کننده مذاکرات سازش خواندند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت : از مقامات اسرائیلی و فلسطینی می خواهیم تا اقداماتی را که تضعیف کننده تلاشها برای ازسرگیری مذاکرات سازش هستند، متوقف کند.

وی افزود: طرح تصویب هزار و 600 واحد مسکونی جدید در قدس شرقی سبب می شود تا فلسطینیان از طرح تشکیل کشور مستقل فلسطینی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد منصرف نشوند و همانطور که بارها گفتیم این اقدامات یکجانبه به تلاشهای ما برای بازگراندن دو طرف بر سر میز مذاکرات خدشه وارد کرده و اعتماد دو طرف را از بین می برد.

همچنین "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز جمعه در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی درباره توسعه شهرکهای صهیونیست نشین در شرق قدس اشغالی گفت : شهرک سازی تهدیدی برای راه حل دو دولتی است و تلاشها را برای ازسرگیری مذاکرات سازش تضعیف می کند.

این اظهارات پس از آن مطرح می شود که "ایلی یشای" وزیر داخلی رژیم صهیونیستی به طور نهایی با احداث هزار و 600 واحد مسکونی جدید در شهرک "رمات شلومو" در قدس شرقی موافقت کرد.

این واحدهای مسکونی در سایه نگرانی رژیم صهیونیستی از شناسایی کشور مستقل فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر و احتمال ازسرگیری مذاکرات سازش با تشکیلات خودگردان فلسطین احداث می شود؛ با وجود غیر قانونی اعلام شدن شهرک سازی در مناطق فلسطینی، اشغالگران قدس همچنان با اتکا به حمایتهای غربی ها به این اقدامات ادامه می دهند. 

کد خبر 1381564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha