پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۲۱

برآبادی:

10 هزار نفر در دوره های کارآفرینی گلستان شرکت کردند

10 هزار نفر در دوره های کارآفرینی گلستان شرکت کردند

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست کار و امور اجتماعی گلستان به برگزاری دوره های کارآفرینی اشاره کرد و گفت: دوره آموزش کارآفرینی از سال 85 در استان شروع شد و تاکنون نیز بیش از 10 هزار نفر در استان در این دورهها شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین بر آبادی صبح شنبه در اولین جلسه کمیته هماهنگی برگزاری دوره های آموزش کارآفرینی افزود: 14 موسسه آموزشی ودانشگاه دارای رتبه از موسسه کاروتامین اجتماعی کشور  نیز مسئولیت برگزاری این دورهها را برعهده دارند.

وی اضافه کرد: برای سال 90 نیز تعداد سه هزار و 500 نفر سهمیه آموزشی برای استان گلستان در نظر گرفته شده است که سرفصل های آموزشی دردوره آموزش کارآفرینی شامل:آشنایی با کارآفرینی، خلاقیت ونوآوری، مدیریت کسب وکار، تامین منابع مالی برای ایجاد کسب وکار، بازاریابی وفروش وتهیه وتدوین طرح های کسب وکار است.

وی اظهار داشت: این دوره ها توسط اساتید ومربیان آموزش دیده کارآفرینی به فراگیران در سطح استان آموزش داده می شود.

سرپرست اداره کل کار و امور اجتماعی گلستان در این جلسه با اشاره به سال جهاد اقتصادی گفت: جهاد اقتصادی یعنی بسیج امکانات در راستای پیشرفت کشور و این جهاد دارای اصولی است که مهم‌ترین آن اصل کارآفرینی است.

برآبادی گفت: کارآفرینی اساس پیشرفت و توسعه جوامع پیشرفته است و اگر ملتی کارآفرین باشد، منابع زیرزمینی خود را نیز در راستای توسعه زیرساختی به کار خواهد گرفت.

سرپرست کار و امور اجتماعی گلستان، با اعلام این که سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اشتغال باید مد نظر قرار گیرد، گفت: هر جهادی نیازمند یک نقشه است و مقام عظمای ولایت و مرجعیت سیاست های کلی اشتغال را  به عنوان نقشه راه به ما  ابلاغ فرمودند و وظیفه هر یک از ما هم این است که با مد نظر قرار دادن این سیاست ها و ترویج فرهنگ کارآفرینی در ایجاد اشتغال پایدار و مولد و ریشه کن کردن معضل بیکاری گامی موثر برداریم.

کد خبر 1381867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha