فرشيد توفيقي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت: در مانور امروز 50 خودرو امداد و نجات، 50 آمبولانس ، ده ها تيم عملياتي ، ده تيم سگ هاي تجسس، 2 فروند بالگرد در تچارچوب سامانه حادثه براي زلزله احتمالي به حالت آماده باش درآمدند.
وي افزود: در اين مانور كارهاي پشتيباني توسط سازمان امداد و نجات و مركز مديريت بحران شهر تهران انجام شد و اقدامات عملياتي توسط نيروهاي هلال احمر صورت گرفت.
معاونت عمليات سازمان امداد و نجات در مورد بررسي نقاط ضعف عمليات هاي انجام شده خاطر نشان كرد: بعد از انجام هر مانور نقاط ضعف آن را در گارگاه هاي آموزشي خود مورد بحث و بررسي قرار مي دهيم و در رفع آن تلاش مي كنيم.
توفيقي با اشاره به اين مطلب كه مانورهاي عملياتي روندي رو به رشد را داشته اند گفت: با توجه به اين كه در سال هاي گذشته اقداماتي به اين شكل كمتر صورت مي گرفت در حال حاضر با انجام عمليات امداد و نجات براي زلزله هاي فرضي توانسته ايم باعث بهتر شدن روند اين عمليات ها شده و پيشرفت هاي چشمگيري را در اين زمينه داشته باشيم.
نظر شما