مسعود ده نمكي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" افزود: من مستند فقر و فحشا را براي اطلاع مسئولان نظام ساختم و طبق توافق اوليه كه در روز اول با مسئولان امر و قاضي مرتضوي انجام داديم، فيلم را براي مسئولان كشور ارسال و از پيگيري اخذ مجوز براي اكران عمومي منصرف شدم.
ده نمكي تصريح كرد : من حتي در محافل عمومي، دانشجويي و حتي علمي كه بنا بر اكران و نقد اين فيلم بود شركت نكردم و اعلام كردم كه اكران نشود .
وي افزود : من حتي اعلام آمادگي برخي شبكه هاي رسمي خارجي (نه ضد انقلاب) را براي خريد فيلم رد كردم ، چون نيت من از ساختن آن براي مسئولين بود و همه راهكارهاي ديگر را مسدود كردم اما طبق روال معمولي كه در كشور ما وجود دارد، توزيع شبكه قاچاق بسيار سريع عمل مي كند و من هم در همان ماه اول كه از اكران خصوصي فيلم جلوگيري شد، و سي دي آن توزيع و تكثير شد شكايتي را براي مقابله با فروش غير قانوني اين سي دي تسليم دادگاه كرده ام .
تهيه كننده و كارگران مستند فقر و فحشا گفت : فيلم هاي بسيار بدتر از اين نيز ساخته شده و در جامعه وجود دارد و با جلف ترين صحنه ها و ديالوگ ها به اسم مستند در بازار عرضه مي شود در حالي كه فيلم فقر و فحشا دچار خودسانسوري شديدي است و بسياري از موارد را كه مي توان بيان كرد، بيان نكرده است و جالب است كه چيزهايي شنيده ام كه فيلم با واكنش هاي بسيار مثبتي از جانب برخي از مسئولين و ائمه جمعه مواجه شده است.
وي افزود : شنيده ام رئيس جمهور نيز در نامه اي به وزير ارشاد اين فيلم را داراي نكات قابل تاملي ارزيابي كرده كه داراي نگاهي مثبت و صادقانه است.
ده نمكي در مورد شكايت نيروي انتظامي از او به دليل اشاعه فحشا، خاطر نشان كرد : سلايق متفاوتي وجود دارد و اين دادگاه است كه بايد تصميم بگيرد اما هنوز ابلاغيه اي به دست ما نرسيده است.
گفتني است مستند " فقرو فحشا " كه در قالب 100 دقيقه ارايه شده است، به مساله فحشا از دو جنبه مي پردازد. در اين فيلم يك دسته افرادي مورد بررسي قرار مي گيرند كه به خاطر وجود مشكلات مالي اقدام به اين كار مي كنند و دسته ديگر افرادي هستند كه به جهت دستيابي به رفاه مادي بيشتر، معضلات فرهنگي، تجمل گرايي و زياده خواهي به فحشا رو مي آورند.
اين مستند پس از جلوگيري از اكران خصوصي آن در شهريور ماه براي مسئولان، به صورت سي دي براي مسئولان ارسال شد.
نظر شما