پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۳۹

برداشت سالانه 30 تن محصول نعناع در اسکو

برداشت سالانه 30 تن  محصول نعناع در اسکو

اسکو - خبرگزاری مهر: مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسکو از برداشت سالانه 30 تن  محصول  نعناع در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ایمانی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: با توجه به پتانسیل بالای اسکو در زمینه تولید گیاهان دارویی و سازگاری اکثر گونه های دارویی با شرایط آب و هوایی این شهرستان، کاشت و پرورش نعناع فلفلی در  اراضی زراعی این شهرستان آغاز شده است.

ایمانی گفت: در راستای توسعه کاشت و پرورش این محصول و ایجاد اشتغال پایدار و درآمد زا برای کشاورزان، این مدیریت اقدام به احداث مزرعه یک و نیم هکتاری نعناع فلفلی در روستای دیزج کرده است .

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود سالانه 30 تن محصول نعناع برداشت شود افزود: ماده موثره این گونه دارویی 20 برابر گونه معمولی آن می باشد و این محصول جهت مصارف دارویی و بهداشتی به کار می رود.

برگ ها و سرشاخه های گلدار نعناع فلفلی، دارای یک تا دو درصد اسانس، تانن، فلاونوئید، کولین و یک ماده تلخ بوده و اسانس نعناع فلفلی دارای بیش از20 نوع ترکیب شیمیایی است که دارای خواصی مانند ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از استفراغ، ضد نفخ و خنک کننده بوده و منتول موجود در اسانس اش یک ماده آنتی باکتریال قوی است و از اسانس نعناع فلفلی برای معطر کردن داروها و خمیر دندان ها استفاده می شود.

کد خبر 1383287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha