غلامرضا نبوی نامقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این شهرستان با کشت هزار و 750 هکتار صیفیجات، 500 هکتار سبزیجات برگی و سبزیجات غدهای به مساحت 70 هکتار یکی از مستعدترین مناطق تولید محصولات سبزی و صیفی خراسان رضوی محسوب میشود.
وی اظهار داشت: سبزی منبع سرشار از ویتامینها و املاح موردنیاز بدن انسان است و از طرفی چنانچه در مراحل داشت، برداشت عرضه به بازار درست مدیریت نشود میتواند منشا آلودگیهای فراوان و خطرناک باشد.
معاون سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی با اشاره به مزیتهای سبزی نیشابور، گفت: بهدلیل اینکه سبزیکاران نیشابوری برای آبیاری مزارع سبزی از آب چاههای عمیق استفاده میکنند و با توجه به شرایط اقلیمی اختصاصی این شهرستان، سبزی تولیدی از عطر و طعم و کیفیت خاصی برخوردار است.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور با اشاره به تشکیل و شروع بهکار شرکت تعاونی سبزیکاران در این شهرستان، یادآور شد: برای اولینبار در استان تنها شرکت تعاونی سبزیکاران که به صورت جدی بحث حمایت از سبزیکاران و تولیدکنندگان را در دستور کار خود دارد تشکیل شده است.
نبوی نامقی با بیان اینکه یکی از اهداف این تعاونی تولید سبزی سالم و پاک با حمایت جهادکشاورزی و صنف سبزیکاران است، تصریح کرد: با استفاده از کودهای ریز مغذی و گاهی مصرف کودهای شیمیایی سعی میشود با آموزشهای لازم و راهندازی آزمایشگاه محصول سالم، نیشابور بتواند گامی اساسی در تولید و عرضه سبزی سالم و پاک در بازار شهرستانهای استان به خصوص مشهد را بر عهده بگیرد.
نظر شما