پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۲۶

حجت‌الاسلام اسکندری:

غفلت از انجام وظیفه عاقبت خسارت‌باری دارد

غفلت از انجام وظیفه عاقبت خسارت‌باری دارد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم زندگی در قم را موقعیت مناسبی برای بهره‌گیری از علوم اهل بیت(ع) دانست و گفت: چنانچه در این مسیر کوتاهی کنیم، پس از مرگ احساس خسارت خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری شامگاه یکشنبه در جمع خانواده‌های پرسنل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) اظهار داشت: دین به ما نگفته که برای دنیای امروز تلاش نکنید و از نعمت‌های بیکران الهی در این عالم هستی بهره‌مند نشوید، اما مسلم است که آنچه در این دنیا بدست می‌آوریم را نمی‌توانیم با خودمان ببریم.

وی ایمان و عمل صالح را تنها پشتوانه انسان در آخرت برشمرد و تاکید کرد: باید ایمان را در وجودمان افزایش و ارتقا دهیم و معرفت خود را نسبت به ذات اقدس اله و اولیا و برگزیدگان خدای عالم افزایش دهیم، والا باید پس از مرگ تاسف بخوریم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به فضای معنوی شهر مقدس قم به واسطه قرارگرفتن مضجع شریف دختر موسی ابن جعفر(ع)، بر لزوم بهره‌گیری از علوم اهل بیت(ع) تاکید کرد و یادآور شد: حوزه پربرکت علمیه در شهر مقدس قم وجود دارد که آیت‌الله العظمی بروجردی و امام راحل را در درون خودش پرورش و تحویل جامعه داده است.

حجت‌الاسلام اسکندری بیان داشت: اگر در این شهر نتوانیم بر معرفت و علم برگرفته از مکتب اهل بیت(ع) بیفزائیم شک نکنیم که در عالم دیگر احساس خسارت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: وضعیت کسانی که در قم زندگی می‌کنند با افرادی که در سایر شهرهای کشور بسر می‌برند متفاوت است، چراکه ما در کنار دریای بیکران اهل بیت(ع) و بر سر سفره کریمانه کریمه اهل بیت(ع) هستیم و باید از معرفت و عمل صالح بیشتری برخوردار باشیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم ماه مبارک رمضان را فرصت خوبی برای جبران موقعیت‌های از دست رفته و ذخیره اعمال صالح دانست و گفت: قرائت قرآن کریم و ادعیه، انجام اعمال صالح، خواندن نماز و رسیدگی به امور محرومان از جمله کارهایی است که انجام آنها در ماه مبارک رمضان ثواب زیادی دارد.

حجت‌الاسلام اسکندری در پایان گفت: در ماه مبارک رمضان در حق همه انسان‌های روی کره زمین دعا کنیم تا سعادتمند و موحد شوند.

کد خبر 1384459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha