پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۵۰

حبیبی:

مشکل آب شرب گچسارانیها رفع می شود

مشکل آب شرب گچسارانیها رفع می شود

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح شبکه آبرسانی شهرستان گچساران و حل مشکل آب شرب این شهرستان در مهر ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از این پروژه گفت: این پروژه بزرگترین پروژه آبرسانی استان است که 17 مهرماه آینده همزمان با ولادت امام رضا (ع) به بهره برداری می رسد.

وی بیان کرد: برای اجرای این پروژه  28میلیارد تومان هزینه شده و با بهره برداری از آن، آب آشامیدنی شهر گچساران و 22 روستای این شهرستان با جمعیت 150هزار نفر تامین می شود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در این طرح آبرسانی با لوله ای به قطر 30 اینچ با 400 متر اختلاف ارتفاع از سد کوثر و  فاصله 40 کیلومتر و احداث چهار ایستگاه پمپاژ با چهار مخزن ذخیره آب و 30 کیلومتر جاده دسترسی صورت می گیرد.

وی بیان داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و توجه خاص دولت عدالت محور به این استان، با بهره برداری از این پروژه مشکل تاریخی آب آشامیدنی شهرستان گچساران برای همیشه رفع خواهد شد.

کد خبر 1385252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha