پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۰۴

چهارمین مجموعه ورزشی شهرداری اهواز افتتاح شد

چهارمین مجموعه ورزشی شهرداری اهواز افتتاح شد

اهواز - خبرگزاری مهر: چهارمین مجموعه ورزشی شهرداری اهواز به منظور توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی شهر اهواز در منطقه پردیس این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور کتانباف شهردار اهواز ظهر سه شنبه در این مراسم گفت: امروز شرایط شهر و شهرداری به گونه ای است که ما نباید فقط به موضوعات خدمات شهری توجه داشته باشیم. باید گام را فراتر برده و بر اساس فرامین مقام معظم رهبری شهرداری را از نهادی صرفا خدماتی به نهادی اجتماعی تبدیل کنیم.

کتانباف افزود: یکی از موضوعاتی که نقش بسیار اساسی در سلامت جامعه دارد سلامت جسم و روح است که ورزش در این زمینه موثر است با همین هدف قصد داریم در هر محله حداقل یک مجموعه ورزشی عمومی برای استفاده شهروندان دایر کنیم.

وی با بیان اینکه اداره و نگهداری این مجموعه های ورزشی را در مراسمی به هیئت امنای محله تحویل خواهیم داد، تصریح کرد: با توجه به وسعت و پراکندگی شهر اهواز می طلبد فعالیتهای چند جانبه ای برای زندگی راحت تر و رفاه بیشتر مردم داشته باشیم و آنچه بر شهرداری منطقه چهار تکلیف است تعریف حداقل 80 پروژه محلی در موضوعات مختلف شهری است.

شهردار اهواز با اشاره به اهمیت مبحث آموزش شهروندی گفت: یک شهروند باید بداند چه وظیفه ای در قبال شهر دارد و همین طور شهرداری چه تعهدی نسبت به مردم دارد. در بحث خدمات با توجه به مشکلاتی که با آن مواجه بودیم توانستیم هزار دستگاه تاکسی را از چند روز پیش در اختیار افراد متقاضی قرار دهیم. درزمینه اتوبوسرانی نیز با پیگیریهای انجام شده در این مدت 102 دستگاه اتوبوس خریداری شده که مجموعا 50 دستگاه آن تا قبل از مهرماه وارد چرخه خواهند شد.

کتانباف با اشاره به اینکه این مجموعه ها با پول مردم ساخته شده از اهالی محل خواست در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشند و نگذارند آسیبی به مجموعه ها وارد شود.

شهردار اهواز در پایان سخنانش از مردم خواست مطالبات خود را اعلام و رسیدگی به آنها را از مسئولان مطالبه کنند زیرا این مطالبات می تواند در حرکت مدیریت شهری موثر واقع شود.
کد خبر 1385271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha