به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کاظم علی پور به ضعف جشنواره های برگزاری شده اشاره کرد و گفت: هر سازمان فرهنگی و بانی جشنواره با توجه به سیاست گذاری ها و جهت گیری هایش جشنواره را به همان سمتی می برد که به دیدگاهش نزدیک باشد.
وی ادامه داد: دغدغه بنیانگذاران حوزه هنری از اول تا دوره های بعد مفاهیمی است که با تفکر شیعی و انقلابی همخوانی داشته و حوزه هنری به عنوان یک نهاد مرجع فرهنگی در راستای انقلاب و ارزش های آن در فرهنگ شیعی گام بر می دارد.
این نویسنده لرستانی ادامه داد: وظیفه حوزه هنری به باور من این است که چگونگی مدیریت جشنواره ها را کنترل کند تا از مسیر خود منحرف و آسیب پذیر نشوند.
علی پور با اشاره به این موضوع که نگاه حوزه هنری به موضوع جشنواره ها نباید پیشنهادی و مسلکی باشد گفت: به نظر من باید حوزه هنری این اجازه را به شاعر متعهد بدهد که هر چه می خواهد بنویسد چون هرچه از اعماق وجود شاعر برخیزد تاثیر گذارتر است.
وی تصریح کرد: جشنواره های حوزه هنری می توانند آثاری تاثیر گذار به جامعه ادبی ایران تقدیم کنند، آثاری که می تواند جریان ایجاد کند و در دراز مدت به عنوان یک اثر فرهنگی بزرگ محسوب شود.
وی ابراز امیدواری کرد که حوزه هنری از همه کسانی که دغدغه ارزش های انقلابی و شعر انقلاب و تفکر انقلاب دارند حمایت و استفاده کنند و این طور نشود که حوزه هنری وامدار جریانی سیاسی شود.
علی پور گفت: حوزه هنری باید جشنواره ها را به مسیری هدایت کند که بر اساس اصول و مبانی خودش باشد و امیدوارم که جهت گیری های سیاسی در کار جشنواره ها دخالت و آسیبی ایجاد نکند.
این نویسنده لرستانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیت های تازه اش هم گفت: شاید بتوان گفت در 5 سال گذشته بخشی از انرژی ام را در فرهنگ بومی گذاشته ام و اخیرا دو مجموعه شعر دارم که یکی از آن ها را با عنوان "سمفونی اشک" برای چاپ ارائه کرده ام و 2 کتاب در حوزه خاطرات دفاع مقدس به نام های "ثانیه های ارغوانی" و "سوسن سوخته" دارم که در دست بازنگری و باز نویسی است.
علی پور همچنین با بیان اینکه دو کار دیگر نیز در زمینه دفاع مقدس در دست نوشتن دارم، یادآور شد: اما عمده کارم بازسرایی ترانه ها و تک بیت های لری و لکی است که حدود 12 تا 14 دفتر را شامل می شود.
وی درباره دغدغه های هنرمندان شهرستانی هم گفت: متاسفانه در شهرستان ها هنرمند به معنای واقعی و جدی حمایت نمی شود که البته حوزه هنری استان لرستان به دلیل حلقه ارتباطی که بین هنرمندان ایجاد کرده از سایر نهاد های فرهنگی بهتر عمل می کند اما باز هم یک هنرمند مطرح در شهرستان با تنگ نظری روبه رو می شود.
این نویسنده لرستانی عنوان کرد: متاسفانه حوزه هنری استان لرستان به آثار مکتوب توجه کمتری دارد در صورتی که ادبیات مهم ترین مولفه فرهنگ ماست و می توان گفت ادبیات هویت ماست و در طول این سال ها ادبیات در حوزه هنری استان لرستان مظلوم مانده است که امیدوارم با عنایتی که محسن مومنی شریف به ادبیات دارند این عنصر فرهنگی نیز در استان ها رونق بگیرد.
نظر شما