به گزارش خبرگزاری مهر، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای لرستان با صدور بیانیهای ضمن محکومیت سرکوب خونین مردم انگلستان آورده است: امروز آه دل ستمدیدگان افغانی و پاکستانی و مظلومین شهرهای مختلف عراق دامن ناپاک سران متعفن و جنایتکار انگلستان را فرا گرفته و این بار دامنه بیداری ملل منطقه همان گونه که رهبر فرزانه انقلاب، آیت الله خامنه ای پیش بینی می کردند با سرعت برق و باد به قلب اروپا نیز سرایت کرده و از اسپانیا و انگلستان تا یونان و تل آویو را فرا گرفته است.
این بیانیه می افزاید: وقتی در انظار عمومی جهان، فرعون مصر در قفس آهنین در حضیض ذلت و خواری به پای میز محاکمه کشانده می شود، مردم به ستوه آمده از سلطه آمریکا برای رهایی از یوغ بردگی و بندگی حتی در انگلستان هم حاضر می شوند و سینه خود را مقابل گلوله های سربی سپر می کنند تا حق حیات و انسانیت خود را از سران دروغگوی خود بستانند و برایشان اصلا مهم نیست که آنها را یاغی یا قاچاقچی مواد مخدر بنامند.
در این بیانیه تصریح شده است: امروز کشوری که ریاکاری، فریب و ظاهرسازی و تقلب شالوده سیاست های آن در تمام قرون و اعصار مختلف بوده است و همواره با مشی روباه صنعتی به چپاول و غارت منابع ملی سرزمین های دیگر پرداخته و هستی خود را با نیستی دیگران سرپا داشته، اینک در آتش قهر مردمان خود شعله ور است و مدعیان همیشه دروغگوی دموکراسی که چنگال ستمشان به خون مردم عراق و افغانستان آلوده است و هر روز با بمب های وحشتناک خویش قلب کودکان لیبایی را پاره می کنند، معجزه وار در سرزمین خود و به دست مردم خود به آتش قهر و خشم توده های مختلف گرفتار آمده اند.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی لرستان در پایان این بیانیه با اعلام حمایت از هر حرکتی که منجر به افشای ستم قدرتمندان مفسد از جمله آمریکا و اسرائیل خواه در خاورمیانه و خواه در قلب اروپا و یا آفریقا شود، آورده است: جوانان این سرزمین ها برای رفع ظلم و ستم در سراسر گیتی از پای ننشینند و استقامت را مشی حرکت های خود گردانند؛ زیرا تنها ملتی می تواند طعم شیرین آزادی از سلطه اجانب را بچشد که قامت استوار خود را با صبر و پایداری زینت بخشد.
نظر شما