عبدالحميد قديريان نقاش با سابقه در گفت و گو با خبرنگار تجسمي مهر، ضمن بيان مطلب فوق ، اظهار داشت: به دليل آن كه تعريف دقيقي از هنر در كشورمان وجود ندارد و مسوولان فرهنگي و هنري شناختشان نسبت به مباحث هنري كم است و نسبت به مسائل تئوري هم اندك مي باشد، نتيجه چنان شده است كه همه روي هوا راه مي روند.
وي افزود: نياز به مجموعه مطالعات و آدمهاي دلسوز داريم تا تفكرات جديدي را در بدنه هنر ( هم در بخش عقيدتي و هم در بخش تئوريك و علمي هنر) تزريق كنند.
بر اساس همين وضعيت موجود، وقتي با نمايشگاهي از آثار هنري روبه رو مي شويم يا اين نمايشگاهها بازتاب درستي در جامعه ندارند و يا اگر تاثيري هم دارند، جز تخريب چيزي نيست.
عبدالحميد قدريان در توضيح جنبه تخريبي نمايشگاههاي آثار هنري گفت: به دليل عدم تسلط برمباحث اعتقادي و يا نداشتن پشتوانه انديشه اي اين نمايشگاهها يا بار منفي دارند يا خنثي هستند و خنثي بودن هم نوعي تخريب است. چرا كه به معناي حركت روبه جلو نداشتن و معطل كردن نيروهاست.
وي كه به تازگي به سمت مشاور هنري، در توليد يك فيلم داستاني درخارج از كشور مشغول بوده است، درپاسخ به اينكه آيا قصد برگزاري نمايشگاهي ازآثارش را دارد؟ اظهار داشت: قصد دارم ولي متاسفانه شرايط موجود اجازه اين كار را نمي دهد.
نظر شما