پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۵۳

صمدی اعلام کرد:

خبرنگاران مازنی نقش اساسی در توسعه کشور دارند

خبرنگاران مازنی نقش اساسی در توسعه کشور دارند

سوادکوه - خبرگزاری مهر: قائم مقام شبکه تبرستان گفت: نقش خبرنگاران استان در توسعه کشور بسیار موثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی صمدی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش قرآن و رسانه در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوهبا تأکید بر اینکه قرآن به عنوان یک رسانه نقش مهمی در سعادت بشر ایفا کرده، گفت: فعالان رسانه‌ای باید با تمسک به قرآن به جامعه بشری خدمت کنند.

قائم مقام صدا و سیمای مرکز مازندران با اشاره به آتش ‌زدن قرآن در غرب و موضع‌گیری برخی کشورهای عربی گفت: این عمل ننگین در غرب بیانگر خوی بی‌منطقی و قرون وسطایی آنان است.

وی با تأکید بر اینکه تهاجم فرهنگی به اسلام از ابتدای این دین آسمانی وجود داشت، تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با همه توان در برابر آرمان‌ها و ارزش‌های ما قرار گرفتند.

قائم مقام صدا و سیمای مرکز مازندران افزود: هزینه‌های کلان صرف شده برای هجمه فرهنگی به ایران اسلامی بیانگر مقابله انقلاب ما با اهداف استکباری آنها است.

صمدی، صداقت، صراحت و سرعت را از شاخص‌های اصلی فعالیت رسانه‌ای متعهد دانست و افزود: همراهی برخی از سران شکم باره عربی با کشورهایی که از حامیان آتش‌زدن قرآن هستند، دلیلی بر وابسته بودن تمام و کمال آنها بوده که حتی دین خود را به کشورهای غربی فروخته‌اند.

قائم مقام صداوسیمای مرکز مازندران، فعالیت رسانه‌ای در دنیایی که کشورهای استکباری هجمه‌های سنگین بر فرهنگ و دین ما وارد می‌کنند را مهم و ارزشمند توصیف کرد و بیان داشت: خبرنگاران در ایران اسلامی با توجه به اهمیت رسانه و تأثیرگذاری بی‌بدیل آن در مسیر توسعه کمی و کیفی جامعه گام بر می‌دارند.

وی اذعان داشت: خبرنگاران باید با افزایش توان رسانه‌ای خود گام‌های بلندتری را در دستیابی به اهداف ملی بردارند.

کد خبر 1386122

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha