پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۴۴

رسانه ها خبر دادند:

تبت و تایوان و همکاری اقتصادی محور مذاکرات بایدن با مقامات چین

تبت و تایوان و همکاری اقتصادی محور مذاکرات بایدن با مقامات چین

معاون اول رئیس جمهوری آمریکا برای دیداری پنج روزه روزه با مقامات چین وارد پایتخت این کشور شد که مسائل مربوط به تبت و تایوان و اقتصاد از مهمترین محورهای مذاکرات وی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "جو بایدن" معاون اول "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا امروز چهارشنبه وارد پکن شده و مورد استقبال مقامات چینی قرار گرفت.

وی در نخستین برنامه سفر پنج روزه خود به چین امروز با "ژی جین پینگ" معاون اول رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو می کند. جین پینگ که احتمالا در سال آینده ریاست حزب کمونیست چین را به دست خواهد گرفت، قرار است اواخر سال جاری به واشنگتن برود.
 
بر این اساس محور گفتگوهای بایدن با مقامات چین در این سفر بحران مالی غرب، وضعیت اقتصادی آمریکا و چین و مسائل مورد مناقشه بین دو طرف به ویژه مسائل مربوط به تبت و تایوان است.
 
این در حالی است که تحلیلگران یکی از راههای حل مشکلات اقتصادی آمریکا به ویژه مقابله با سقوط بهای دلار در بازارهای جهانی را افزایش همکاریهای این کشور با چین می دانند.
 
گفتنی است شرایط نامساعد اقتصادی از جمله افزایش بدهی های دولت آمریکا از جمله نگرانی هایی است که واشنگتن را به فکر بهبود روابط با چین انداخته است. بر اساس لایحه تصویب شده در کنگره سقف بدهی های دولت آمریکا به میزان دو تریلیون دلار افزایش می یابد، اما دولت مجبوراست تا در 10 سال آینده به همین میزان هزینه های خود را کاهش دهد.
کد خبر 1386486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha