به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمحمد موسوی شاهرودی صبح پنج شنبه در دیدار استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: باید مسئولان استان فرصت خدمت به زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) را غنیمت بشمارند.
همچنین در دیدار جداگانه دیگری، آیت الله سید جعفر سیدان خطاب به استاندار رضوی افزود: انگیزه خدمت بی منت به مردم باید سرلوحه کارها قرار گیرد.
وی زائران بارگاه رضوی را مهمترین عامل برای ارتقاء سطح خدمت رسانی به مردم و افزایش رضایتمندی آنان خواند و اظهار داشت: فرد با انگیزه هیچگاه سر از پا برای خدمت به خلق خدا نمی شناسد.
آیت الله سیدان همچنین خواستار آراسته کردن فضای شهر به نمادهایی که مرتبط با شهر و شان امام رضا(ع) است، شد.
استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدارها ضمن تشریح موقعیت استان، خراسان رضوی را یکی از بزرگترین و پهناورترین استان های کشور معرفی کرد و اظهار داشت: خراسان رضوی به دلیل وجود بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) از جایگاه ویژه ای در کشور و جهان برخوردار است به طوری که شاهد تردد سالانه بیش از 25 میلیون زائر به این استان هستیم که حدود دو میلیون از این زائران را گردشگران مذهبی خارجی تشکیل می دهند.
وی افزود: توجه به زیرساخت های زیارت و مهیا کردن امکانات لازم جهت ارتقاء رضایتمندی زائران و مجاوران در مشهد مقدس از جمله مواردی است که به صورت جدی دنبال می شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: برنامه ریزی در جهت ارتقاء کمی و کیفی زیارت و همچنین ارتقاء سطح معرفتی زائران و آشنایی آنان با آداب زیارت از دیگر برنامه های جدی استان است که در حال پیگیری است.
صلاحی همچنین در این نشست ها تصریح کرد: اهتمام ویژه ای در استان برای جمع آوری احادیث و روایت مرتبط با زیارت امام رضا(ع) وجود دارد به طوری که امکان استفاده از این گونه روایات برای هر خانواده ایرانی فراهم شود.
نظر شما