به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل سرایلو صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این سیستم که شامل تأمین برق با فنآوری فتوولتائیک است قادر به تأمین برق ایستگاه حفاظت کاتدیک (CPS) در ایستگاه (CGS)، سیستم بودارکننده ایستگاه (CGS) هیتر، روشنایی محوطه، برق و روشنایی اتاق نگهبانی به صورت دائم و بدون وقفه و با پشتیبانی یک هفته هوای کاملاً ابری است.
وی دلیل اصلی برای اجرای این طرح را هزینه بالای برقرسانی به این ایستگاه عنوان کرد و افزود: برآورد اولیه شرکت برق منطقهای برای اجرای شبکه و نصب پست هوایی حدود 700 میلیون ریال بود که با پیگیریهای به عمل آمده مبنی بر کاهش هزینهها، پکیج اولیه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت اسمی 5/4 کیلو وات شامل 2 سیستم 1.5 و 3 کیلو وات، طراحی شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان، کاهش بار شبکه برق سراسری را از مزیتهای مهم استفاده از سامانه تولید برق خورشیدی عنوان کرد و یادآور شد: دستگاههای اجرایی استان برای تأمین برق ساختمانهای اداری خود با نصب این سامانه میتوانند علاوه بر کاهش هزینه برق خود، در کاهش بار شبکههای توزیع برق، فرهنگسازی و عمومیسازی آن نیز مشارکت کنند.
سرایلو با اعلام اجرای این طرح در کمتر از یک هفته، تصریح کرد: طول عمر این سیستم با انجام عملیات پشتیبانی و تعمیرات سالانه، نامحدود است که در صورت نیاز تنها با تعویض باطری تأمینکننده برق مورد نیاز ایستگاه مهرجویان ابهر حتی در روزهای ابری تأمین میشود.
وی با بیان اینکه این روش یکی از روشهای تولید برق تجدیدپذیر است که میتواند انرژی پاک و بدون هزینه تولید را در اختیار مصرفکنندگان قرار دهد، افزود: سامانه تأمین برق خورشیدی ایستگاه مهرجویان شهرستان ابهر و زنجان به صورت آزمایشی اجرا و در آینده نزدیک در راستای تأمین برق ایستگاههای C.G.S اقدام خواهد شد.
نظر شما