جعفر مهراد درگفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری هفتمین نشست شورای راهبری ISC خبر داد، افزود: در این نشست فهرست نشریات علمی دارای ضریب تأثیر در ISC به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی و فرانسه و رتبه بندی دانشگاهها و سامانه آمار تولید علم مورد بررسی قرار گرفت.
وی همچنین مهمترین خبرهای مربوط به ISC را انتخاب دانشگاه ایالتی باکو در جمهوری آذربایجان به عنوان شاخه ISC، ابراز علاقه ترکیه برای همکاری با ISC و نیز نمایه شدن 60 عنوان از نشریات انگلیسی دانشگاهها و مؤسسات انتشاراتی ترکیه در ISC ذکر کرد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در این فهرست پنج نشریه برتر از نظر ضریب تأثیر عبارتست از نشریات ادب پژوهی، ایمنی زیستی، مدیریت فناوری اطلاعات، بررسی های حسابداری و حسابرسی و مجله نقد ادبی رتبه های ششم تا دهم به ترتیب به مجله رهیافت های سیاسی و بین المللی، مجله راهبرد، پژوهشنامه ادب غنایی، مجله انتظام اجتماعی و فصلنامه پژوهش های اقتصادی ایران تعلق دارد.
وی یادآور شد: فهرست کامل نشریات علمی دارای ضریب تأثیر از سوی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تمام دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی برای استفاده هیئت های ممیزه و استادان و پژوهشگران ابلاغ خواهد شد.
نظر شما