پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۵۸

در خراسان شمالی/

67 درصد بودجه تملک و دارایی به زیرساختهای اقتصادی اختصاص یافت

67 درصد بودجه تملک و دارایی به زیرساختهای اقتصادی اختصاص یافت

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی از تخصیص 67 درصد بودجه تملک دارائی این استان به زیرساختهای اقتصادی و تولیدی خبر داد.

حسن قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، از تخصیص 67 درصد بودجه تملک دارائی این استان به زیر ساختهای اقتصادی و تولید خبر داد و اظهار داشت: این میزان از بودجه تملک دارائی به طرحهایی در شهرکهای صنعتی، آب منطقه ای، جهاد کشاورزی، بازرگانی، گردشگری، کمیته امداد امام(ره)، تعاون، صنایع، کار و امور اجتماعی برای تقویت زیر ساختهای اقتصادی و تولیدی استان اختصاص داده شد.

وی یادآور شد: خراسان شمالی اولین استانی است که در سریعترین زمان ممکن نسبت به صدور ابلاغ بودجه و عقد موافقتنامه ها در سطح کشور اقدام و فرصت را برای برنامه ریزی مدیران فراهم کرده است.
 
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: تخصیص اعتبارات به دستگاههای استان بر اساس نظارتی که در حوزه عمرانی و فرمانداریها صورت گرفته است.
 
قلی زاده افزود: به پروژه هایی که سرعت اجرایی آنها کم، راکد و قابل افتتاح تا دهه فجر سال جاری نباشد اعتباری تخصیص نیافته است.
 
وی همچنین از آغاز هزار و 349 پروژه در هفت شهرستان استان در سال جاری نیز خبر داد و گفت: از 28 لغایت 31 تیرماه موافقتنامه ها به دستگاههای استان ارسال شد که در مجموع 399 موافقتنامه از دستگاههای استان دریافت شد.
 
 
کد خبر 1388399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha