پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۳۲

بنی احمدی به مهر خبر داد:

چهار کتاب کودک با همکاری اوقاف و امور خیریه البرز تهیه شد

چهار کتاب کودک با همکاری اوقاف و امور خیریه البرز تهیه شد

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: چهار کتاب کودک با همکاری این اداره کل تهیه و منتشر شده است.

حجت الاسلام ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کتابها مصور است و برای آشنا سازی کودکان با امور مربوط به وقف و بقاع متبرکه تهیه شده است.

وی ادامه داد: این کتابها "خانه گلی"، "خواب سارا"، "موضوع انشا" و "رنگ آمیزی امامزاده ها" نام دارد و به سفارش اداره کل اوقاف و امور خیریه البرز تهیه شده است.

این مسئول اضافه کرد: این کتابها با قیمتهای مناسب در دسترس علاقمندان قرار می گیرد ضمن اینکه دوکتاب اول نثر هستند و کتاب سوم نیز شعر است.

بنی احمدی یادآور شد: کتاب چهارم مربوط به نقاشی چند امامزاده است و کودکان می توانند به نگاه به نمونه نقاشی، طرحها را رنگ آمیزی کنند.

معرفی وقف و بقاع متبرکه به کودکان از طریق کتابهای مصور بسیار مطلوب است

رئیس اوقاف و امور خیریه البرز افزود: معرفی وقف و بقاع متبرکه به کودکان از طریق کتابهای مصور بسیار مطلوب است و تاثیرات مطلوبی برجای می گذارد.  

بنی احمدی اضافه کرد: تلفن تماس مرکز پخش در خصوص سه کتاب اول 09192512009 و تلفن مربوط به کتاب چهارم 09127481372 است.

کد خبر 1388944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha