به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، عبدالحمید بن سعید المالکی مدیر اداره "سقیا زمزم" در امور مسجدالحرام گفت: پنج هزار کلمن پیشرفته آب زمزم تهیه شده است که این تعداد قابل افزایش است، همچنین حدود 108 آبخوری سنگ مرمری با 1445 شیر آب و 30 آبخوری از نوع فایبرگلاس در صحنهای خارجی با 186 شیر آب نصب شده است.
وی اظهار داشت: ریاست امور مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص)، میانگین مصرف روزانه آب زمزم در داخل مسجدالحرام به 2 هزار و 837 متر مکعب می رسد، همچنین روزانه 290 متر مکعب آب زمزم از طریق آبکشهای مخصوص و آماده به مسجدالنبی(ص) ارسال می شود.
از سوی دیگر محمد بن مصلح الجابری مدیر اداره راه اندازی در مسجدالحرام اعلام کرد: 34 ورودی برای نصب 9 پله برقی و 14 آسانسور برای عمره گزاران و زائران بیت الله الحرام آماده شده است.
وی اظهار داشت: ریاست امور مسجدالحرام برای تضمین ادامه جریان برق و جلوگیری از قطع آن با توان غیر منقطع از تجهیزات الکترونیک و باطریهایی استفاده می کند، سیستم روشنایی صحن غربی مسجدالحرام از طریق 170 نورافکن بر روی 17 ستون تامین می شود.
نظر شما