پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۲۳

بیدارپور در گفتگو با مهر:

2.8 درصد کودکان کردستانی کوتاه قد هستند

2.8 درصد کودکان کردستانی کوتاه قد هستند

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از کوتاه قد بودن 2.8 درصد از کودکان این استان خبر داد.

فرزام بیدارپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت تغذیه در بین کودکان و لزوم توجه به این مهم در استان کردستان گفت: براساس آخرین مطالعه کشوری 2/8 درصد کودکان استان کردستان کوتاه قد و 3/6 درصد نیز دارای کم وزنی هستند.

وی افزود: برنامه مشارکتی تغذیه‌ای کودکان زیر شش سال از چند سال گذشته در استان کردستان اجرایی شده و برنامه ریزی مناسب برای اجرای این طرح می تواند در کاهش عوارض کوتاهی قد و کم وزنی در کودکان این استان موثر و مفید باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان بیان کرد: درآمد، دسترسی به غذا، فرهنگ مناسب تغذیه‌ای و خدمات بهداشتی درمانی از عوامل مهم برای بهبود وضع تغذیه در کودکان به شمار می رود و در راستای توجه به این نیازها برنامه ریزی بسیار خوبی در سطح استان به اجرا درآمده است.

بیدارپور با اشاره به اینکه بیشترین توان ذهنی در سه سال اول زندگی شکل انسان می گیرد، افزود: در اجرای طرح مشارکت تغذیه‌ای با همکاری کمیته امداد امام خمینی استان کودکان دچار اختلال شناسایی و به آنها سبد غذایی و آموزش‌ های تغذیه ای ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه در این طرح سه هزار و 827 کودک در استان کردستان سبدغذایی دریافت کردند، یادآور شد: به طور میانگین ماهیانه به ازای هر کودک 20 هزار تومان و در مجموع 276 میلیون تومان سبدغذایی برای ارائه به کودکان کردستانی هزینه شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در پایان سخنان خود گفت: از مجموع 34 درصد کودکان تحت پوشش این طرح بهبود پیدا کرده اند.

کد خبر 1390342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha