ابراهیم گوهردهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توسعه بخش اقتصاد و افتخارآفرینی طلایه داران عرصه صنعت برگرفته از برکات خونهای پاک این افراد صورت گرفته است و صنعتگران باید قدردان ایثار این شهیدان گرانقدر باشند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران گفت: قدردانی صنعتگران از شهداء دولت به تلاش مضاعف و تداوم جهاد مقدس آنان در سنگر کار و تولید است و تنها با این حرکت ارزشمند، پاسخگوی ایثار و از جان گذشتگی های آنان خواهند بود.
گوهردهی افزود: این واحدهای تولیدی و صنعتی با حجم سرمایه گذاری 180 میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال 270 نفر در هفته دولت مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل شـرکت شهرکهـای صنعتی مازندران بیـان داشت: این واحـدهای تولیـدی و صنعتی در زمینه های صنایع غذایی،الکترونیک، بسته بندی و شیمیایی فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی قابل افتتاح در شهرکهای صنعتی ساری دو، امامزاده عبدالله آمل، بندپی، نکا، شهدای محمود آباد و بشل سوادکوه مستقر است.
نظر شما