پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۴۳

به مناسبت روز جهانی قدس/

همدلی آزادیخواهان با مردم فلسطین/ مسجدالاقصی نماد همزیستی ادیان است

همدلی آزادیخواهان با مردم فلسطین/ مسجدالاقصی نماد همزیستی ادیان است

رئیس مرکز مطالعات فرهنگی ایران و عرب با تأکید بر همدلی آزادیخواهان جهان با مردم فلسطین،‌ یادآور شد: اشغال فلسطین موضوعی بین المللی است که نه تنها مسلمانان بلکه همه آزادیخواهان با فلسطینی ها همدردی می‎کنند.

دکتر محمد علی آذرشب به مناسبت روز جهانی قدس درباره مسجد الاقصی و جایگاه و نقش آن در ادیان مختلف الهی به خبرنگار مهر گفت: مسجدالاقصی سمبل تفاهم بین تمام ادیان در طول تاریخ بوده، یعنی یهودیان و مسیحیان و مسلمانان در این منطقه زندگی کردند و این بنا را به عنوان بنای مقدس می‎دانستند و با صلح و صفا در کنار یکدیگر زندگی کردند. 

وی افزود: قبل از اینکه صهیونیستها آنجا را اشغال کنند صلیبیها در زمان جنگ و قدرت طلبی مسلمانان و مسیحیان بخاطر انگیزه‎های سیاسی مشکلاتی را برای آن ایجاد کردند ولی در نهایت صهیونیستها با تفرقه انداختن سه دین بزرگ الهی آنجا را اشغال کردند.

مشاور امور بین الملل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد اینکه این مسجد چگونه امروز به پایگاه همدلی بین مسلمانان تبدیل شده است نیز گفت: مسجدالاقصی مقدس است و هر مکان مقدسی این قدرت و ظرفیت را دارد که مسلمانان را در یک هدف و جهت و مقصد همدل و یکدل کند.

رئیس مرکز مطالعات فرهنگی ایران و عرب مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی یادآور شد: مسجدالاقصی از جمله اماکن مقدسی است که بعد از کعبه می‏تواند نقش وحدت بین مسلمانان را ایجاد کند. کعبه امروز سمبل وحدت و جمع شدن مسلمانان حول محور توحید است و مسجدالاقصی دومین مکان مقدسی است که این ظرفیت را دارد.  

وی افزود:‌ بویژه اینکه الان تحت اشغال است که این اشغال باعث شده مسلمانان با هم متحد شوند و نه تنها مسلمانان بلکه آزادیخواهان جهان با اشغال آن همدردی و همدلی می‎کنند و با همدردی و همدلی با مردم فلسطین و کارهای خلافی که صهیونیستها مرتکب می‏‎شوند ابراز احساسات می‎کنند.

کد خبر 1391050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha