پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۸۳، ۱۹:۳۴

رئيس مركز رشد دانشگاه شهيد بهشتي:

با وجود تغييرات در ساختار وزارت علوم، هيچ تغييري در دانشگاه ها به وجود نيامده است

رئيس مركز رشد دانشگاه شهيد بهشتي گفت: با وجود تغييرات در ساختار وزارت علوم، هيچ تغييري در دانشگاه ها به وجود نيامده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر مسروري گفت: متاسفانه در طول دو سالي كه تغييراتي در ديدگاه هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ايجاد شده است كوچكترين تغييري در تشكيلات ساختاري دانشگاه ها به وجود نيامده است.

وي تصريح كرد: در دانشگاه اساتيدي كه با صنعت در ارتباط هستند، اساتيد مغضوب شده به حساب مي آيند و اجازه مشاوره يا راهنمايي پايان نامه ها و تزهاي دكترا به آنها داده نمي شود.

دكتر مسروري خاطرنشان ساخت: تا زماني كه براي فعاليت هاي علمي و كاربردي اساتيد امتياز خاصي در نظر گرفته نشود نمي توان به ارتباط صحيح و اصولي اساتيد دانشگاه ها با مراكز تحقيقاتي اميد داشت.

کد خبر 139108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha