پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۳۱

در راستای توسعه صادرات/

حذف تشریفات زائد در مرزهای کردستان ضروری است

حذف تشریفات زائد در مرزهای کردستان ضروری است

سنندج - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل گمرکات استان کردستان خواستار حذف تشریفات زائد در مرزهای این استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شهبازی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان کردستان اظهار داشت: در حال حاضر تشریفات زائدی در مرزهای کردستان در خصوص مبادلات مرزی اعمال می شود که باید در کمترین زمان ممکن نسبت به حذف آنها اقدام شود.

وی عنوان کرد: اعمال صحیح قانون و تسهیل شرایط لازم یکی از نیازهای اصلی در راستای توسعه صادرات کالا از مرزهای استان کردستان به شمار می رود و به همین دلیل اداره کل گمرک آمادگی لازم برای مشارکت در این بخش و ارائه خدمات بهتر به تجار و بازرگانان را دارد.

سرپرست اداره کل گمرکات استان کردستان با اشاره به کاهش عوارض در مرزهای استان برای تشویق هر چه بیشتر افراد و تجار به صادرات کالا بیان کرد: در این راستا و ضمن ایجاد هماهنگی های لازم بخشی از عوارض های غیرضروری حذف شده و روند کاهش عوارض های اخذ شده از صادرکنندگان همچنان ادامه خواهد داشت.

شهبازی با اشاره به مشکلات و نارسایی های موجود گمرک در مرز رسمی باشماق مریوان یادآور شد: ساختمان و محل استقرار گمرک در مرز باشماق بسیار نامناسب است و متاسفانه علیرغم پیگیری های زیاد تاکنون این وضعیت ساماندهی نشده است و انتظار می رود که مسئولان و اعضای کارگروه فکری به حال گمرک و ایجاد ساختمان در این بخش بکنند.

وی در پایان با اشاره به کلنگ زنی ساختمان مرکزی اداره کل گمرکات استان کردستان در ایام هفته دولت در سنندج عنوان کرد: همزمان با این کار سیستم جدید و پیشرفته گمرک استان کردستان که به صورت آن لاین با تمام کشور در ارتباط است از ایام هفته دولت مورد استفاده قرار می گیرد.

در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان کردستان علاوه بر مدیران ادارات و سازمان های دولتی عضو، اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سنندج نیز حضور داشتند و راهکارهای مختلف در راستای توسعه صادرات در کردستان مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

کد خبر 1391614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha