پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۱۶

موسی‌پور تاکید کرد:

هیچ دستگاهی مانع توسعه خدمات اقامتی نشود/ ایجاد جاذبه‌های تفریحی در قم

هیچ دستگاهی مانع توسعه خدمات اقامتی نشود/ ایجاد جاذبه‌های تفریحی در قم

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم از مجموعه دستگاه‌ها و مدیران استان خواست تا مانعی بر سر توسعه خدمات اقامتی و گردشگری ایجاد نکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسین موسی‌پور قبل از ظهر پنج‌شنبه همزمان با هفته دولت در مراسم افتتاح هتل آپارتمان عامری در قم‏‌ با تأکید بر اینکه در استان نباید هیچگونه محدودیتی در راستای توسعه و گسترش سرمایه گذاری در بخش گردشگری وجود داشته باشد افزود: مجموعه مدیران استان و دستگاه‌ها نباید مانعی برای گسترش خدمات اقامتی ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: کارگروه گردشگری در استان زیر نظر معاونت برنامه ریزی خواهد آمد تا با برنامه ریزی‌های مناسب شاهد توقف هیچ پروژه‌ای در این بخش نباشیم.

استاندار قم با تاکید بر اینکه باید برای افزایش ماندگاری زائران در استان تلاش شود افزود: ‌در این راستا باید جاذبه‌های تفریحی نیز در استان ایجاد شود چرا که این امر باعث افزایش مدت اقامت زائران خواهد شد.

نقطه قوت استان قم بحث گردشگری است

وی با بیان اینکه نقطه قوت استان قم بحث گردشگری آن است اظهار داشت: استان قم به دلیل محدودیت‌های موجود در آب و خاک نمی‌تواند در بخش‌های صنعت و کشاورزی مانور دهد.

موسی‌پور تنها و بهترین مزیت برای توسعه استان قم را سرمایه گذاری در بخش گردشگری دانست و ابراز داشت: استان قم در بخش گردشگری مذهبی ظرفیت‌های فراوانی دارد و در برخی جهات در کشور رتبه اول را دارا است.

وی با بیان اینکه تنها مزیت گردشگری در قم وجود بارگاه حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران نیست ادامه داد: قم به لحاظ استقرار خاص جغرافیایی خود که در چهارراه مواصلاتی کشور واقع شده و به پایتخت و استان‌های پر جمعیت نیز نزدیک است‏ همین امر باعث افزایش میزان ورودی مسافر به استان شده است.

از مراکز علمی در راستای توسعه گردشگری استفاده شود

استاندار قم با بیان اینکه در استان قم هنوز از مراکز علمی و دینی موجود در راستای گسترش گردشگری به خوبی استفاده نشده و در این راستا برنامه‌ای نداشته‌ایم اظهار داشت: مجموع ظرفیت‌های گردشگری در استان می‌تواند‏‎‏‎‏‎ قم را به عنوان قطب برجسته گردشگری در کشور معرفی کند.

وی در ادامه عنوان کرد: در سال گذشته ۵ هتل به مجموعه هتل‌های استان اضافه شد و ‌در حال حاضر نیز تعداد زیادی از هتل آپارتمان‌ها در استان در مرحله پایانی کار قرار دارند.

حجت الاسلام موسی‌پوردر پایان تاکید کرد: باید تلاش‌ها در راستای جذب سرمایه‌گذار در عرصه گردشگری در استان افزایش یابد و در این زمینه باید تبلیغات خوبی صورت گیرد.

کد خبر 1392012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha