به گزارش خبرنگار مهر، رمضان طهماسبی عصر پنجشنبه در کارگروه تخصصی اقتصادی و تولیدی مازندران در استانداری افزود: این شرکت برای جبران بخشی از این کم آبی اقدام به اجرای طرح نوبت دهی در عمده دشتهای مازندران از جمله هراز، تجن، تالار کرده است.
وی اظهار داشت: این شرکت همچنین نسبت به استفاده 90 درصدی از ظرفیت آب سدهای استان در فصل زراعی جاری کرده است.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران اضافه کرد: برای رفع مشکلات و نگرانی های کشاورزان در سالجاری بیش از دو هزار حلقه چاه جدید، 25 هزار فقره مجوز سوخت و 11 هزار فقره مجوز برقدار نمودن چاه در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
طهماسبی افزود: نتایج این تلاش برداشت حدود 650 میلیون متر مکعب آب زیرزمینی برای مصارف کشاورزی است که این رقم در مقایسه با سال گذشته حدود 60 میلیون متر مکعب افزایش نشان می دهد.
رئیس هیئت مدیره آب منطقه ای مازندران با اشاره به هزینه های نگهداری و بهره برداری سدها و شبکه های آبیاری، بر ضرورت مشارکت مردم به ویژه پرداخت به موقع حقوق دولتی(آب بها) تاکید کرد.
طهماسبی در ادامه میزان سرمایه گذاری انجام شده در بخش آب استان را ناکافی دانست و خواستار توجه بیشتر دولت و مردم به این مهم در مازندران شد.
نظر شما