پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۳۲

در البرز صورت می گیرد/

تقدیر از دستگاه های 100 درصد موفق در زمینه تحقق سهمیه اشتغال

تقدیر از دستگاه های 100 درصد موفق در زمینه تحقق سهمیه اشتغال

کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز گفت: آندسته از دستگاه های البرز که 100 درصد سهمیه اشتغالی که برای آنها تعیین شده را محقق کنند، تقدیر می شوند.

عیسی فرهادی درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: بررسی های لازم صورت می گیرد تا مشخص شود که در پایان سال، کدام یک از دستگاه ها در استان البرز، 100درصد سهمیه اشتغال در نظرگرفته شده را محقق کرده اند.

وی ادامه داد: به دنبال این امر از مدیران این دستگاه ها در پایان سال تقدیر می شود و این دستگاه ها معرفی خواهند شد.

استاندار البرز گفت: ایجاد 60 هزار شغل برای استان ما در نظرگرفته شده و در این خصوص سهمیه بندی صورت گرفته و سهم هر دستگاه در استان مشخص شده است.

فرهادی اضافه کرد: بخشی از این شغلها تا کنون ایجاد شده و باید تلاشها در راستای ایجاد باقیمانده شغلها با همکاری دستگاه های ذیربط ادامه داشته باشد.

این مسئول یادآور شد: همه دستگاه ها در البرز در قبال امر اشتغال مسئولیت دارند که این مسئولیت در خصوص برخی از دستگاه ها به شکل مستقیم و در خصوص برخی دیگر غیرمستقیم است.

کد خبر 1393621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha