پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۹:۳۰

خودنیا به مهر خبر داد:

2 هزار قبض برق در پلدختر تقسیط شد

2 هزار قبض برق در پلدختر تقسیط شد

پلدختر - خبرگزاری مهر: رئیس قسمت برق شهرستان پلدختر از تقسیط 2 هزار قبض برق در این شهرستان به منظور کاهش فشار بر مردم خبر داد.

فریدون خودنیا در گفتگو با خبرنگار مهر در پلدختر با بیان اینکه امسال در شهرستان پلدختر 10 درصد افزایش قیمت برق اعمال شده است، اظهار داشت: این شهرستان در فصل بهار از تعرفه تعدیل بهای برق مصرف استفاده نمی کند و تنها در فصل تابستان تعرفه برق گرمسیری ناحیه سه در این شهرستان اعمال می شود.

وی از کاهش 30 درصدی قیمت برق در ماه های مرداد و شهریور در شهرستان پلدختر خبر داد و گفت: قبوض مصرفی برق در این دو ماه برای مردم سبک خواهد شد.

رئیس قسمت برق شهرستان پلدختر به دیگر تمهیدات اندیشیده شده در این شهرستان گرمسیری اشاره کرد و گفت: همچنین دو هزار قبض برق در این شهرستان را تقسیط کرده ایم تا به مردم فشاری تحمیل نشود.

خودنیا با بیان اینکه شهرستان پلدختر امسال با کمترین صعف ولتاژ برق مواجه بوده است، یادآور شد: 6 دستگاه ترانسفورماتور در سطح شهرستان نصب شده است که این عامل موجب کنترل افت ولتاژ شده است.

وی همچنین پیرامون بدهی برق مغازه داران بازارچه شهر نیز گفت: تمام مغازه داران بازارچه شهرداری این شهر تنها از دو انشعاب برق برخوردارند که به علت تصاعدی بودن مصرف 20 میلیون ریال بدهکار هستند.

کد خبر 1393744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha